0

Főoldal

gogo fejléc.jpg

 

A GOGO hami létrejöttének és működésének rövid története

 

 

A cég családi vállalkozásként jött létre 1991 nyarán, nemsokkal a rendszerváltás után. A Gódor házaspár fiatalon kezdte magánvállalkozásként, csak később lett KFT. A vállalkozás elindításához szükséges tőkét a régi Tungstram strandon lévő lángossütő büfében keresték meg, a következő év elején nyitották meg első kis büféjüket Újpest város központban amelyben hamburgert,hot-dogot, melegszendvicset, turmixot árultak. Kényszerűségből non-stop nyitvatartással üzemeltették 1 hónap múlva, 1 fő alkalmazott segítségével. A fantáziájuk és agilitásuk legyőzte a körülöttük lévő konkurenciát, majd a következő év őszén már nyitották Újpalotán a máig működő pici, szintén non-stop nyitvatartású kis hamburgeres üzletüket.

 

 

Ekkor már minimális mennyiségű alkalmazott segítségével dolgoztak.Ezután a következő évben megvásárolták Újpest központban az első kis üzletüktől 30 méterre lévő konkurens büfét, amiben gyrost kezdtek saját recept alapján forgalmazni. Az évek során így fejlesztették vállalkozásukat a mostani szintre, dolgoztak a Westend Citycenterben, a Tungstram strandon, a Dagály strandon,a Thököly-Dózsa Gy. út sarkán.Jelen pillanatban 7 üzlet és egy háttérbázis üzem van a birtokukban, amelyek túlnyomórészt Újpesten vannak, de működik még mellette az Újpalotai is.A legújabb non-stop nyitvatartású kis büfé Kőbánya szívében nyílt 2008. márciusában a vendégek nagy megelégedésére.Az üzletet a család legifjabb tagja, a házaspár 22 éves lánya koordinálja nem kevés szaktudással és szeretettel sikeresen. Újpestről 2 üzletből és Kőbányáról házhozszállítást kezdeményeztek szintén sikerrel.Az interneten 4 ételközvetítő cég közreműködésével illetve a saját weblapukon működik a házhozszállítás (www.gogohami.hu). A cég jelen pillanatban 40 fő munkatársat alkalmaz a vezetőkkel együtt.Fejlődésüket jelen pillanatban a tulajdonosnő egészségi állapota korlátozza.Remélhetőleg ez majd változik a közeljövőben,és újabb ötletekkel rukkol majd elő a GOGO hami.

 

 

 

Go-Go Hami Junior Házhozszállítás

Rendelésfevétel:
H - V: 11:00-21:30
Konyha:
magyaros , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz
Szállítási terület:

magyaros , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) Go-Go Hami Junior étteremtől

Üdvözöljük a(z) Go-Go Hami Junior honlapján.

A(z) Go-Go Hami Junior étterem Budapest-n (X kerületekben) kínálja Akció, Mammut burgerek, Catering, A ház hamburgerei, Malac burgerek és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Akció, Mammut burgerek, Catering, A ház hamburgerei, Malac burgerek világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) Go-Go Hami Junior árak rendkívül kedvezőek.

A(z) Go-Go Hami Junior budapesti étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Akció, Mammut burgerek, Catering, A ház hamburgerei, Malac burgerek széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Budapest X kerületekben.

A(z) Akció étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Budapest 10. ker kerületekben / településen rendelhet a Akció széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Akció, Mammut burgerek, Catering, A ház hamburgerei, Malac burgerek közül. A Akció, Mammut burgerek, Catering, A ház hamburgerei, Malac burgerek jó minőségű étel képeket is készítettünk, hogy láthassa, milyen kívánatos ízvilágból választhat.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Budapest könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Go-Go Hami
Szállítási cím:

Üres a kosarad