0

Főoldal

Éttermünk a feltüntett nyitvatartás alatt személyesen is látogatható!

 

A GOGO hami létrejöttének és működésének rövid története

 

 

A cég családi vállalkozásként jött létre 1991 nyarán, nemsokkal a rendszerváltás után. A Gódor házaspár fiatalon kezdte magánvállalkozásként, csak később lett KFT. A vállalkozás elindításához szükséges tőkét a régi Tungstram strandon lévő lángossütő büfében keresték meg, a következő év elején nyitották meg első kis büféjüket Újpest város központban, amelyben hamburgert, hot-dogot, melegszendvicset, turmixot árultak. Kényszerűségből non-stop nyitvatartással üzemeltették 1 hónap múlva, 1 fő alkalmazott segítségével. A fantáziájuk és agilitásuk legyőzte a körülöttük lévő konkurenciát, majd a következő év őszén már nyitották Újpalotán a  pici, szintén non-stop nyitvatartású kis hamburgeres üzletüket.Ekkor már minimális mennyiségű alkalmazott segítségével dolgoztak.Ezután a következő évben megvásárolták Újpest központban az első kis üzletüktől 30 méterre lévő konkurens büfét, amiben gyrost kezdtek saját recept alapján forgalmazni. Az évek során így fejlesztették vállalkozásukat a mostani szintre, dolgoztak a Westend Citycenterben, a Tungstram strandon, a Dagály strandon, a Thököly-Dózsa Gy. út sarkán. Jelen pillanatban 4 üzlet és egy háttérbázis üzem van a birtokukban, amelyek túlnyomórészt Újpesten vannak, de Kőbánya szívében 2008. márciusa óta is üzemeltetnek a vendégek nagy megelégedésére egy kis büfét. Az üzletet a család legifjabb tagja, a házaspár 37 éves lánya koordinálja nem kevés szaktudással és szeretettel sikeresen. Újpestről 2 üzletből és Kőbányáról házhozszállítást is kezdeményeztek szintén sikerrel. Az interneten 2 ételközvetítő cég (Foodora, Wolt) közreműködésével illetve a saját weblapukon működik a házhozszállítás (www.gogohami.hu). Az utóbbi sajnos a  2019-es Covid világjárvány és az utána következő gazdasági árrobbanás következményeként jelen pillanatban nem üzemel a saját futárgárda hiánya miatt. A cég jelen pillanatban 20 fő munkatársat alkalmaz a vezetőkkel együtt. Az utcai büfék üzemeltetése mellett a cég legifjabb tagja családi vállalkozásként egy partyszervízt és egy catering szolgáltatást is működtet időszakosan. (www.partytalak.hu) Remélhetőleg a gazdasági helyzet megváltozik a közeljövőben,és újabb ötletekkel rukkolhat majd elő a GOGO hami.

 

 

GOGO Hami Újpest-központ Házhozszállítás

Rendelésfevétel:
H - V: Zárva
Konyha:
magyaros , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz

magyaros , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) GOGO Hami Újpest-központ étteremtől

Üdvözöljük a(z) GOGO Hami Újpest-központ honlapján.

A(z) GOGO Hami Újpest-központ étterem Budapest-n (IV, XIII, XIV, XV kerületekben) kínálja Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) GOGO Hami Újpest-központ árak rendkívül kedvezőek.

A(z) GOGO Hami Újpest-központ budapesti étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Budapest IV, XIII, XIV, XV kerületekben.

A(z) Kézműves hamburgerek étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Budapest 4. ker, 13. ker, 14. ker, 15. ker kerületekben / településen rendelhet a Kézműves hamburgerek széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák közül.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Budapest könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Go-Go Hami
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad