0

Főoldal

Éttermünk a feltüntett nyitvatartás alatt csak házhozszállítást tud biztosítani!

 

A GOGO hami létrejöttének és működésének rövid története

 

 

A cég családi vállalkozásként jött létre 1991 nyarán, nemsokkal a rendszerváltás után. A Gódor házaspár fiatalon kezdte magánvállalkozásként, csak később lett KFT. A vállalkozás elindításához szükséges tőkét a régi Tungstram strandon lévő lángossütő büfében keresték meg, a következő év elején nyitották meg első kis büféjüket Újpest város központban amelyben hamburgert,hot-dogot, melegszendvicset, turmixot árultak. Kényszerűségből non-stop nyitvatartással üzemeltették 1 hónap múlva, 1 fő alkalmazott segítségével. A fantáziájuk és agilitásuk legyőzte a körülöttük lévő konkurenciát, majd a következő év őszén már nyitották Újpalotán a máig működő pici, szintén non-stop nyitvatartású kis hamburgeres üzletüket.

 

 

Ekkor már minimális mennyiségű alkalmazott segítségével dolgoztak.Ezután a következő évben megvásárolták Újpest központban az első kis üzletüktől 30 méterre lévő konkurens büfét, amiben gyrost kezdtek saját recept alapján forgalmazni. Az évek során így fejlesztették vállalkozásukat a mostani szintre, dolgoztak a Westend Citycenterben, a Tungstram strandon, a Dagály strandon,a Thököly-Dózsa Gy. út sarkán.Jelen pillanatban 7 üzlet és egy háttérbázis üzem van a birtokukban, amelyek túlnyomórészt Újpesten vannak, de működik még mellette az Újpalotai is.A legújabb non-stop nyitvatartású kis büfé Kőbánya szívében nyílt 2008. márciusában a vendégek nagy megelégedésére.Az üzletet a család legifjabb tagja, a házaspár 22 éves lánya koordinálja nem kevés szaktudással és szeretettel sikeresen. Újpestről 2 üzletből és Kőbányáról házhozszállítást kezdeményeztek szintén sikerrel.Az interneten 4 ételközvetítő cég közreműködésével illetve a saját weblapukon működik a házhozszállítás (www.gogohami.hu). A cég jelen pillanatban 40 fő munkatársat alkalmaz a vezetőkkel együtt.Fejlődésüket jelen pillanatban a tulajdonosnő egészségi állapota korlátozza.Remélhetőleg ez majd változik a közeljövőben,és újabb ötletekkel rukkol majd elő a GOGO hami.

 

 

 

GOGO Hami Újpalota Házhozszállítás

Rendelésfevétel:
H - V: Zárva
Konyha:
magyaros , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz

magyaros , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) GOGO Hami Újpalota étteremtől

Üdvözöljük a(z) GOGO Hami Újpalota honlapján.

A(z) GOGO Hami Újpalota étterem Budapest-n (IV, XIII, XIV, XV kerületekben) kínálja Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) GOGO Hami Újpalota árak rendkívül kedvezőek.

A(z) GOGO Hami Újpalota budapesti étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Budapest IV, XIII, XIV, XV kerületekben.

A(z) Kézműves hamburgerek étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Budapest 4. ker, 13. ker, 14. ker, 15. ker kerületekben / településen rendelhet a Kézműves hamburgerek széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák közül. A Kézműves hamburgerek, Dupla burgerek, Premium burgerek, Óriás burgerek, Malackák jó minőségű étel képeket is készítettünk, hogy láthassa, milyen kívánatos ízvilágból választhat.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Budapest könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Go-Go Hami
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad