0

Főoldal

Újpesti, Újpalotai továbbá a Burgerek és más éttermeink egyedi nyitvatartással üzemelnek!

 

A GOGO hami létrejöttének és működésének rövid története

 

 

A cég családi vállalkozásként jött létre 1991 nyarán, nemsokkal a rendszerváltás után. A Gódor házaspár fiatalon kezdte magánvállalkozásként, csak később lett KFT. A vállalkozás elindításához szükséges tőkét a régi Tungstram strandon lévő lángossütő büfében keresték meg, a következő év elején nyitották meg első kis büféjüket Újpest város központban, amelyben hamburgert, hot-dogot, melegszendvicset, turmixot árultak. Kényszerűségből non-stop nyitvatartással üzemeltették 1 hónap múlva, 1 fő alkalmazott segítségével. A fantáziájuk és agilitásuk legyőzte a körülöttük lévő konkurenciát, majd a következő év őszén már nyitották Újpalotán a  pici, szintén non-stop nyitvatartású kis hamburgeres üzletüket.Ekkor már minimális mennyiségű alkalmazott segítségével dolgoztak.Ezután a következő évben megvásárolták Újpest központban az első kis üzletüktől 30 méterre lévő konkurens büfét, amiben gyrost kezdtek saját recept alapján forgalmazni. Az évek során így fejlesztették vállalkozásukat a mostani szintre, dolgoztak a Westend Citycenterben, a Tungstram strandon, a Dagály strandon, a Thököly-Dózsa Gy. út sarkán. Jelen pillanatban 4 üzlet és egy háttérbázis üzem van a birtokukban, amelyek túlnyomórészt Újpesten vannak, de Kőbánya szívében 2008. márciusa óta is üzemeltetnek a vendégek nagy megelégedésére egy kis büfét. Az üzletet a család legifjabb tagja, a házaspár 37 éves lánya koordinálja nem kevés szaktudással és szeretettel sikeresen. Újpestről 2 üzletből és Kőbányáról házhozszállítást is kezdeményeztek szintén sikerrel. Az interneten 2 ételközvetítő cég (Foodora, Wolt) közreműködésével illetve a saját weblapukon működik a házhozszállítás (www.gogohami.hu). Az utóbbi sajnos a  2019-es Covid világjárvány és az utána következő gazdasági árrobbanás következményeként jelen pillanatban nem üzemel a saját futárgárda hiánya miatt. A cég jelen pillanatban 20 fő munkatársat alkalmaz a vezetőkkel együtt. Az utcai büfék üzemeltetése mellett a cég legifjabb tagja családi vállalkozásként egy partyszervízt és egy catering szolgáltatást is működtet időszakosan. (www.partytalak.hu) Remélhetőleg a gazdasági helyzet megváltozik a közeljövőben,és újabb ötletekkel rukkolhat majd elő a GOGO hami.

 

 

GOGO Hami Lángos Házhozszállítás

Rendelésfevétel:
H - V: Zárva
Konyha:
magyaros , amerikai , hamburger
Fizetési lehetőségek:
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
OTP SZÉPkártya
Készpénz

magyaros , amerikai , hamburger ételek házhozszállítása a(z) GOGO Hami Lángos étteremtől

Üdvözöljük a(z) GOGO Hami Lángos honlapján.

A(z) GOGO Hami Lángos étterem Budapest-n (IV, XIII, XIV, XV kerületekben) kínálja GOGOLángos Lángosok, GOGOLángos Töltött Lángosok, GOGOLángos Gofryk, GOGOLángos Édes Palacsinták, GOGOLángos Sós Palacsinták és egyéb ínycsiklandozó ételek kiszállítását, házhozszállítását, online rendelését. A(z) GOGOLángos Lángosok, GOGOLángos Töltött Lángosok, GOGOLángos Gofryk, GOGOLángos Édes Palacsinták, GOGOLángos Sós Palacsinták világszerte közkedvelt és elterjedt lakomák, vacsorák, ebédek, ráadásul a(z) GOGO Hami Lángos árak rendkívül kedvezőek.

A(z) GOGO Hami Lángos budapesti étteremnél lehetőség van nappali házhozszállításra, így igényeinek megfelelően online rendelhet a GOGOLángos Lángosok, GOGOLángos Töltött Lángosok, GOGOLángos Gofryk, GOGOLángos Édes Palacsinták, GOGOLángos Sós Palacsinták széles választékából, bármikor igénybe véve házhozszállítás, kiszállítás szolgáltatásunkat Budapest IV, XIII, XIV, XV kerületekben.

A(z) GOGOLángos Lángosok étel házhozszállításhoz kérjük látogassa meg Étlap menüpontunkat, melyben ezután Budapest 4. ker, 13. ker, 14. ker, 15. ker kerületekben / településen rendelhet a GOGOLángos Lángosok széles választékából.

Az online rendelés, kiszállítás és házhozszállítás lehetősége a regisztrált tagjaink számára érhető el. Regisztrálhat étel rendelése előtt a Regisztráció menüben, vagy az online rendelés befejezését követően, ekkor rendszerünk automatikusan a Regisztráció menühöz irányítja.

Honlapunk étlap menüpontjában böngészhet és válogathat különböző GOGOLángos Lángosok, GOGOLángos Töltött Lángosok, GOGOLángos Gofryk, GOGOLángos Édes Palacsinták, GOGOLángos Sós Palacsinták közül. A GOGOLángos Lángosok, GOGOLángos Töltött Lángosok, GOGOLángos Gofryk, GOGOLángos Édes Palacsinták, GOGOLángos Sós Palacsinták jó minőségű étel képeket is készítettünk, hogy láthassa, milyen kívánatos ízvilágból választhat.

A Házhozszállítás menüben megtalálja étterem elérhetőségünket, mely Budapest könnyen megközelíthető részén található.

Kellemes böngészést kívánunk!

Rendelésem

Szállító: Go-Go Hami
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad