Rólunk

A GOGO hami létrejöttének és működésének rövid története

A cég családi vállalkozásként jött létre 1991 nyarán, nemsokkal a rendszerváltás után. A Gódor házaspár fiatalon kezdte magánvállalkozásként, csak késő‘bb lett KFT. A vállalkozás elindításához szükséges tőkét a régi Tungstram strandon lévő‘ lángossütő‘ büfében keresték meg. A következő‘ év elején nyitották meg első‘ kis büféjüket Újpest város központban, amelyben hamburgert, hot-dogot, melegszendvicset, turmixot árultak. Kényszerűségből non-stop nyitvatartással üzemeltették 1 hónap múlva, 1 fő alkalmazott segítségével. A fantáziájuk és agilitásuk legyő‘zte a körülöttük lévő‘ konkurenciát, majd a következő‘ év ő‘szén már nyitották Újpalotán a máig is működő‘ pici, szintén non-stop nyitvatartású kis hamburgeres üzletüket.

Ekkor már minimális létszámú alkalmazott segítségével dolgoztak.Ezután a következő‘ évben megvásárolták Újpest központban az első‘ kis üzletüktő‘l 30 méterre lévő‘ konkurens büfét, amiben gyrost kezdtek saját recept alapján forgalmazni. Az évek során így fejlesztették vállalkozásukat a mostani szintre, dolgoztak a Westend Citycenterben, a Tungstram strandon, a Dagály strandon, a Thököly-Dózsa Gy. út sarkán. 2008 márciusában nyitottak non-stop nyitvatartású üzletet Kő‘bánya szívében, a vendégek nagy megelégedésére. Az üzletet a család legifjabb tagja, a házaspár 29 éves lánya koordinálja nem kevés szaktudással és szeretettel,  sikeresen. Újpestrő‘l és Kőbányáról széles palettával rendelkező  házhozszállítást kezdeményeztek szintén sikerrel. Az interneten 3 ételközvetítő‘ cég közreműködésével, illetve a saját weblapukon működik a házhozszállítás (www.gogohami.hu). A cég jelen pillanatban 33 fő‘ munkatársat alkalmaz a vezető‘kkel együtt. 2012 év végén Újpest központban lebontásra került a cég 2 legelső‘ üzlete, amelyek helyett ugyanott egy nagyobb, modernebb, még változatosabb étlappal rendelkező‘ non-stop nyitvatartású iker büfét építettek, vendéglátó terasszal, amelyet 2012 december 15-én nyitottak meg  újra. Jelenleg  felújításra került a Rózsa utcában lévő büféjük, kibővítve, betéliesítve, víztiszta ponyvával körbekerítve a terasz és a kiszolgálópult előtti vendégtér.

Legújabb fejlesztésük: az előkészítő üzemükben  manuálfakturában elkészített hamburger húsok sokféle méretben és változatban, saját receptek alapján.
Jelen pillanatban 4 non stop vendéglátó üzlet, egy partyszervíz hidegkonyhával és egy háttérbázis, előkészítő üzemmel és raktárral van a birtokukban.

Továbbiakban készülnek újabb üzletet nyitni a Budai oldalon, valamint Újpalotán! Terveikben szerepel a franchise rendszer kiépítése.Go-Go hami Junior Kőbánya

X ker. Kőbánya Kőrösi Cs.-Ónodi utca sarok

Házhozszállítás:X.,XIV. egy része (Egressy út vonala),VIII.,XIX.

Tel:06-1-433-2333